Co říkají tanečníci na lekce?

Na hodinách mě bavila fajn atmosféra a to, že každou hodinu byl trošku jiný program, občas i jiný taneční styl nebo choreografe. Na tvorbě choreografií jsme spolupracovali a každého názor byl vyslyšen a použit. Bylo moc fajn že jsme se nebáli zkusit nové věci a i když bylo prvních pár pokusů bolestivých, nakonec jsme to zvládli a docílily kousků, který jsem netušila, že zvládneme.
Elis15 let
Když jsem prišla na lekci Erica poprvé, překvapil mne jeho styl učení tance. Hledala jsem něco jiného a díky Ericovi našla - úžasný pocit, který mne dokáže do tance vtáhnout. Za půl roku tancování u něj jsem poznala, jak může být krásné, zábavné, ale taky náročné tancovat, a kolik různých možností tanec nabízí. Posunula jsem si i hranice svých možností, a to s lehkosti a pomocnou rukou, na kterou jsem se mohla spolehnout. Jsem člověk, který se rád hýbe, když však přišel čas na vystoupení, často jsem se dostávala do stresu. Erik mi ale dokázal dodat pocit, že i kdyby se něco pokazilo, tak je hlavní si tanec užít. Teď už vím, jaké to je tancovat, ne jen tak, myslím tím tancovat, aby jsi tanec cítil v sobě. Ten pocit chci mít i dál a těším se na další lekce. Protože, aby se člověk bavil, učil a žil naplno zároveň, se dnes nehledá lehce.
Linda16 let
Eric je úžasný lektor, má opravdu přirozený dar zábavně dětem předávat svou lásku k tanci. Dokáže je zaujmout a perfektně vtáhnout do lekcí zábavnou formou. Líbí se mi, jak zapojuje děti do vytváření choreografií. Na představení je vždycky vidět, že si to děti užívají a jsou plně ponořené. Jeho choreografie mají příběh a nejsou jen ukázkou tance jako takového, ale i celkové energie a spolupráce tanečníků. Umí odhadnout, komu co sedí a motivovat jednotlivce ke zlepšování pohybových dovedností. Dceru lekce s Ericem vždycky strašně baví a je z nich nadšená.
Olgamaminka
Na tancování jsem chodila 2 roky a jsem moc vděčná za průběh lekcí, a že se Eric přizpůsobil všem podle jejich schopností a ukázal všem, že tanec může bavit každého. Líbilo se mi, jak jsme hudbu na choreografii vybírali s Ericem. Eric zapojoval hodně zajímavých pohybů a cviků. Náplň lekce byla vždy zábavná a jsem šťastná, že jsem chodila zrovna k Ericovi, protože jsem poznala skvělého lektora, ale i Erica jako skvělou osobnost. Moc děkuju
Ester12 let
Na tanečních hodinách s Ericem jsem ocenila jeho schopnost vytvořit choreografie, které přesně odpovídaly našim možnostem a zároveň nás vedly k dalšímu zlepšování. Ericův individuální přístup a ochota zapojit nás do procesu tvorby přinesly naší skupině nejen pokrok, ale také radost z každé lekce.
Tereza41 let
K Ericovi chodí tančit obě moje děti a vždy se na lekci moc těší. Jeho přístup je přátelský, hravý a dává dětem prostor se zapojit do vytváření choreografií. Eric je “velkej kámoš” a parťák. Představení byla pokaždé skvěle originální, plná radosti a dětské energie, ale vůbec ne infantilní, což vnímám jako velké plus. Líbí se mi, že se děti podílí i na výběru hudby a že vystoupení obsahují příběh. Moc důležité pro mě je, že děti vede přirozeně, s porozuměním a umí je krásně namotivovat.
Noramaminka dvou dětí
Taneční lekce s Erikem jsou zdrojem uvolnění, posílení, ladnosti, kreativity i energie. Nikdy se nebudete nudit a i když je to občas fyzicky náročné, tak nakonec jste plní síly. Erik je v tanci velmi kreativní a jeho lekce jsou vždy zdrojem inspirace. Hodně dbá na protažení těla jako celku a věnuje tomu velkou část lekce. Nelze než vřele doporučit.
Míša 46 let