Tanec jako život motýlů

"Na vlastní kůži jsem zažil, jak dokáže tanec proměnit tělo, mysl i duši. Připomíná mi to fascinující život a hlavně metamorfózu motýlů. Proto jsem skupiny pojmenoval podle tohoto úchvatného hmyzu a věřím, že transformaci, kterou ucítíte v každodenním životě, přinese tanec také vám či vašim dětem."

s láskou Eric 

Taneční kurzy

Kurzy probíhají v týdnu od 23.9. Dle rozvrhu na Vinohradech nebo na Smíchově. První lekce (každého tanečníka) je k vyzkoušení..stačí se jen roztancovat. Když nebude vyhovovat, nic se neděje. Věřím, že bude. Slevy na sourozence 10% (slevový kód SOROZENCI10). Při objednání kurzu vám přijde email s platebními údaji. Často se objeví ve spamu nebo hromadné,tak mrkněte i tam nebo si adresu eric@roztancuj.cz přidejte do adresáře.

Kurzy jsou děleny:

Jaké jsou termíny kurzů?

Kurzy začínají v týdnu od 23.9. a jsou dle místa a času rozděleny podle věku tanečníků. Vybrat kurz můžete po rozkliknutí daného místa (Praha 2 Vinohrady nebo Praha 5 Smíchov). Kurzy neprobíhají o školních prázdninách (ani dospělé kurzy) a o svátcích.

Kdo kurzy učí?

Všechny kurzy učí Eric. Více info najdete v části o mně.

Jak si mohu vyzkoušet, zda mi vůbec kurz sedí?

První lekce je automaticky zkušební (nejen první lekce v týdnu od 23., ale přímo vaše první lekce). Přihlaste se, pokud je v kurzu volno, přijďte rovnou na lekci dle rozvrhu a vyzkoušejte. Platit můžete hned nebo po první lekci. Jinak mám klasické storno podmínky a také vůli a chuť se lidsky domluvit.

Co si vzít na lekci?

Pití a pohodlné oblečení. Na nohy ponožky či taneční piškoty, lze tančit i naboso. Pro holky tričko/tílko a k tomu krátké či dlouhé legíny nebo volnější kraťasy, tepláky. Pro menší holčičky může být samozřejmě trikot a sukýnka. Pokud chcete dát tričko a sukýnku, vhodné je doplnit ještě o legínky nebo kraťasy. Pro starší tanečnice je možné i harémové kalhoty či volná sukně maximálně ke kolenům s legíny nebo kraťasy. Pro kluky tričko, tepláky, kraťasy nebo legíny.

Jak je to s placením kurzu?

Platí se vždy za pololetí, cca 16 výukových týdnů. Všechny informace přijdou emailem. Přidejte si, prosím email eric@roztancuj.cz nebo sledujte i složku spam či hromadná. Jakmile zaplatíte, máte garantované místo v kurzu. Na první lekci můžete přijít i bez zaplacení, ale je možné, že už nebude kapacita. Je proto lepší zaplatit a přijít, pokud se nebude líbit, vrátím ihned peníze. Pokud vidíte, že kurz už je plný, napište email na eric@roztancuj.cz a můžeme se domluvit, že buď kapacitu rozšířím nebo se třeba někdo odhlásí a vezmu právě vás.🩷 Pro sourozence je sleva na celou objednávku 10%. V objednávce zadejte "mám slevový kód"a napište SOUROZENCI10

Na co se můžete v kurzech těšit?

🤸správné držení těla, kvalitní protažení a posílení. 💃🏻🕺rozvoj tanečních dovedností (technika, pohybový slovník, výraz i improvizace) - klasický i současný tanec, včetně breaku, shuffle, housu nebo floor work). 🎭rozvoj dalších dovedností (akrobacie, hudba, divadlo, vlastní tvorba) 🎼výběr kvalitní hudby s ohledem na věk i preference tanečníků. 🫂společnou taneční tvorbu s tanečníky (v prvním pololetí videoprojekt, v druhém pololetí taneční představení).

Co když mohu chodit jen 1x týdně.

Napište email na eric@roztancuj.cz a domluvíme se individuálně, jak toto řešit.

Co říkají tanečníci na moji práci?

Když jsem prišla na lekci Erica poprvé, překvapil mne jeho styl učení tance. Hledala jsem něco jiného a díky Ericovi našla - úžasný pocit, který mne dokáže do tance vtáhnout. Za půl roku tancování u něj jsem poznala, jak může být krásné, zábavné, ale taky náročné tancovat, a kolik různých možností tanec nabízí. Posunula jsem si i hranice svých možností, a to s lehkosti a pomocnou rukou, na kterou jsem se mohla spolehnout. Jsem člověk, který se rád hýbe, když však přišel čas na vystoupení, často jsem se dostávala do stresu. Erik mi ale dokázal dodat pocit, že i kdyby se něco pokazilo, tak je hlavní si tanec užít. Teď už vím, jaké to je tancovat, ne jen tak, myslím tím tancovat, aby jsi tanec cítil v sobě. Ten pocit chci mít i dál a těším se na další lekce. Protože, aby se člověk bavil, učil a žil naplno zároveň, se dnes nehledá lehce.
Linda16 let
Na hodinách mě bavila fajn atmosféra a to, že každou hodinu byl trošku jiný program, občas i jiný taneční styl nebo choreografe. Na tvorbě choreografií jsme spolupracovali a každého názor byl vyslyšen a použit. Bylo moc fajn že jsme se nebáli zkusit nové věci a i když bylo prvních pár pokusů bolestivých, nakonec jsme to zvládli a docílily kousků, který jsem netušila, že zvládneme.
Elis15 let
K Ericovi chodí tančit obě moje děti a vždy se na lekci moc těší. Jeho přístup je přátelský, hravý a dává dětem prostor se zapojit do vytváření choreografií. Eric je “velkej kámoš” a parťák. Představení byla pokaždé skvěle originální, plná radosti a dětské energie, ale vůbec ne infantilní, což vnímám jako velké plus. Líbí se mi, že se děti podílí i na výběru hudby a že vystoupení obsahují příběh. Moc důležité pro mě je, že děti vede přirozeně, s porozuměním a umí je krásně namotivovat.
Noramaminka dvou dětí

Kontaktujte mě

S dotazy se na mě neváhejte obrátit.